Fotobog.nu – Fordele hos os!

Fotobøger er oplagte til brug ved bryllupper, store fester, større rejser og lign. Så man har alle minderne gemt på en overskuelig måde i en fotobog af høj kvalitet, der er let af finde frem.

Vi vil lave fotobøger i alle de gængse str. og kvaliteter.

Der vil være mulighed for at lave bøger fra 10x15cm. op til 30x40cm, både med blødt omslag, og hardcover i forskellige farver og designs, så bestemmer du selv hvordan din fotobog skal se ud.

Vi vil også skære betydelig ned på leveringstiden. I dag er der ofte mellem 4 og 14 dages leveringstid. Vi vil som standard tilbyde 1-2 dages leveringstid. Og bor du lokalt kan du oveni købet få den lavet på 1 time, bestil og afhent din fotobog samme dag.

Når man skal lave fotobøger, skal der bruges software til at designe bogen helt som du ønsker, med de billeder som du vil bruge. Vi er gået i samarbejde med Fuji Film, som har haft deres system til at køre i udlandet i flere år, så det er godt gennemtestet, let overskuelig og meget sikkert at bruge.

Du kan vælge at lade systemet lave et forslag til dig, så dine fotos indsættes automatisk. Så du kun skal rette det til. Eller du kan selv overføre billederne præcis som du ønsker, roter dem, lave udsnit, ændre farver, tilføje tekst, mulighederne er utallige.

Click Silkeborg har eksisteret i 25 år. Da vi startede, revolutionerede vi foto markedet ved at sænke priserne, til http://mushyskin2365.wikidot.com/blog:275 det halve af hvad det var normalt dengang. Det betød danskerne pludselig fik billeder, til priser der kunne betales, og de følgende år steg danskernes forbrug af billeder betydelig. Vi var i mange år Danmarks største foto laboratorium, hvis man ikke medregner central-laboratorier, der ikke har samme omsorg for billederne. Samme øvelse vil vi gøre med fotobøger, vi har købt det bedst mulige udstyr, og har de rigtige samarbejds-partnere. Således vi kan producere fotobøger, meget effektivt og dermed billigt, som kommer forbrugeren til gode.